14 Mayıs 2012 Pazartesi

anneler günü için 10 güzel şarkı


Pazar günü Anneler Günü! O yüzden sizlere anneleriniz için liste yayınlamak istedim. Taylor Swift'ten Chris Brown'a, emin sizi ve sizi büyüten bayanın seveceği şarkılar vardır.

1. John Mayer - Daughters
Bu şarkı çocuklarınıza iyi olmanızı bunun sonucunda onların da iyi bir ebeveyn olacağını söylüyor! Annenize sizi düzgün yetiştiriği için teşekkür etmek için güzel bir başlangıç.

2. Chris Brown - Mama
Annelerimiz bizim şans meleklerimiz! Bu şarkı da onların nasıl saçlarımızı ördüğünü, bizi oynarken nasıl izlediğini anlatıyor.

3. Fountains of Wayne - Stacy's Mom
Bunu eklemeden geçemedim. Kim demiş Anneler Günü'nü arkadaşının (seksi) annesiyle geçiremezsin diye!

4. Good Charlotte - Thank You, Mom
Eğitimimizin çoğunu okullardan alıyoruz. Ama bizi biz yapan şeyleri ebeveynlerimizden öğreniyoruz. Onlara çoook teşekkür ederiz!

5. Taylor Swift - The Best Day
Şarkı da klip de çok güzel! Bu şarkıyı annenizin kollarında dinleyin, birşey söylemenize gerek bile yok.

6. Kanye West - Hey Mama
Kanye güzel müziği, güzel sözleri ve annesine olan gururunu bir şarkıda birleştirmiş. Bunu nasıl yaptı bilmiyorum ama çok sevdim.

7. Spice Girls - Mama
Anneler bazen bizim düşmanlarımız olabilirler... Ama arkadaşlarımız da olabilirler. Bu şarkı annelerimiz ve bizim aramızda geçen garip ilişkileri anlatıyor. Onları ne kadar sevsek de, bunu bazen gösteremiyoruz.

8. Christina Aguilera - Oh Mother
Annelerimize çoğu zaman zorluk çıkardık, ama hala onlar bizim annelerimiz! Christina bu şarkıyı her söylediğinde bana birşey oluyor.

9. Lea Michele - Mama Who Bore Me
Bazen annelerimizden artık bize yetişkin gibi davranmalarını isteriz! Ama bu onlar için kolay olmaz çünkü çocuğunun büyüdüğünü görmek gerçekten çok zor. Ama uğraştığınız için teşekkürler bayanlar.

10. Backstreet Boys - The Perfect Fan
İşte size duygusal bir şarkı. Annelerimiz her okul gösterisinde ön sıralarda oldu. Onlar bizim en büyük hayranlarımız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder